Jeg er født på Christianshavn, men opvokset i Virum. Jeg har boet på Christiania i snart 8 år sammen med min kæreste og vores fælles barn på 4 år.

Vi har også 2 delebørn fra min kærestes tidligere forhold, så vi er en vaskeægte moderne sammenbragt familie.

Jeg er musiker i mit daglige liv, både som udøvende musiker og komponist. Jeg udgiver min egen musik under navnet Andy Benz.

På Christiania har jeg, ud over kulturlivet, været meget engageret i Lukkeugen i januar 2014 og Rydningen af Pusher Street for lidt over et år siden.

 

Jeg går til kommunalvalg på følgende emner.

En årlig dag dedikeret til legen.

Som kunstner og Christianit er leg en stor del af min hverdag. Ikke bare leg med min 4-årige søn, men også leg sammen med andre voksne. At vedblive med at lege også som voksen skærper vores sanser og øger vores nysgerrighed på livet og dets muligheder.

Jeg har tit tænkt at det ville være utroligt med en årlig dag i København dedikeret til legen. Den store legedag for både børn og voksne ville være et glimrende redskab til at samle Københavnerne på tværs af diverse skel.

 

Miljøzonen skal tilbage på forhandlingsbordet.

Hvorfor skal så mange biler sendes igennem centrum af København? Jeg mener at det er på tide at få debatten om en Miljøzone i København tilbage. Jeg blev meget skuffet da S droppede idéen i sin tid. Der skal udarbejdes konkrete planer som skal viderebringes til Folketinget.

 

Legalisering af hash.

Som beboer på Christiania ved jeg hvor skadelig den nuværende rusmiddels politik er. Ikke alene i vores eget land og lokal samfund, men for hele verden. Folk bliver ganske enkelt dræbt for at nogle kan nyde en fed. Det er ikke i orden og skal ændres. Jeg synes man kan starte med at frigive planten, ved at gøre det lovligt at dyrke 10 planter til eget forbrug. Jeg dyrker selv cannabis (jeg siger ikke hvor...) og man kan sagtens få nok røg med 10 planter.

Jeg har selv røget meget hash, men er nu stoppet for 3 år siden. Hash er nemlig ikke noget at spøge med, så man skal bruge de midler som bruges til at opretholde forbuddet til rådgivning og eventuel behandling hvis forbrug bliver til misbrug.

 

Trafikale problemer på Christianshavn.

Jeg vil arbejde for en genoprettelse af busslusen i Prinsessegade. Der er al for megen trafik gennem Prinsessegade, hvilket gør gaden utryg at færdes på. Specielt er det rystende at være vidne til de mange der bare fræser igennem. Jeg mener at det er meget bedre, hvis bilisterne kører ad Kløvermarksvej ligesom tidligere.

Cykelrutens indkørsel til Christiania, der går over Kløvermarksvej, skal også lysreguleres. Jeg ser mange farlige situationer når lastbilerne fra Forbrændingen – og den megen anden trafik – møder de bløde trafikanter enten på vej ind på Christiania eller på vej ud.

ANDREAS BENNETZEN
item5 item8
item6
item7
EO39517RAndreasBennetzentilplakat
item7 EO39517RAndreasBennetzentilplakat